Planerade parningar/Valpar 


VALPAR 2020: 

KULL nr:1

Vi har nu parat SEJCH,SEUCH Mylord's Holly Hallonpaj "SPEJA". Speja har haft 2018 1 kull tidigare med 5 valpar 2+3"glass-kullen" med DKUCH Macon de Vellemont ,Danmarks vinstrikaste BFDB-2018.       Där vi sparade 2 tikar till avel. J.Mylord's Delikata Driva Daimstrut "DRIVA" (2st drevprov 1+1var av ett med D-cert+ flera CK på Uts.)och Mylord's Pigga Pippi Piggelin "SKORPAN" (flera CK på Uts). Deras ena bror J. Mylord's Stolte Sture Storstrut "BRANDY" (1 drevprov 1+1 och CK Uts.) 


Hon parades med vår Franska Import: SEJCH,SEUCH,DKUCH Morgon Du Domaine d'Asgard "MOGGE". Mogge är en hane som har en utmärkt exteriör, jaktglädje och ett fantastiskt temperament. Han har tidigatre 4 kullar i Sverige och 1 i Norge. Vi ser att han nedärver sina goda egenskaper till sina avkommor och har uppkommit till JAKTAVELSDIPLOM (JAP) i BRONS av SBaK. Vilket vi är mycket stolta över! 

I vår tidigare kull 2017 med Mogge och SEUCH,SEJCH Mylord's Dixi Daimkola (som är en halvsyster till "SPEJA"). Där föddes det 5 valpar (4+1) och 3 av dessa är redan Jaktchampions, SEJCH Mylord's Bäste Birger Brie (BIR och CK på Uts.), SEJCH Mylord's Modiga Moltaz Mozzarella (2 cert på Uts.) och vår egna lilla yrhätta JWW-18, SEJCH,SEUCH,DKUCK,FIUCH Mylord's Charmiga Camilla Camembert. 

Går allt som det skall så hoppas vi på valpar v. 16.                    Dessa blir lev.kl. ca. v.24 med en inavelsgrad på 0%.                     En kull som vi ser mycket fram emot!

 

Ev. KULL nr:2

Senare under sommaren/hösten-20 kommer vi kanske para vår: J,SEUCH,DKUCH,FIUCH, JWW-18 Mylord's Charmiga Camilla Camembert "SEMLAN".  Hon har gott från klarhet till klarhet, är en otroligt vacker liten tik med mycket utstrålning. Vi har ännu inte utsett vilken hanhund som kommer att få bli far till hennes 1:a kull. Mer information längre fram...….Alla föräldrarna är av utmärkt exteriör, med bästa tänkbara stam, mentalitet och med stor jaktlust. 

För vidare information/intresse hör av er till oss på kennel: MYLORD's Tel: 0474-30755 eller via kontaktformuläret från hemsidan.